Actuele berichtgeving van VAA ICT Consultancy.

Op maandagmiddag 29 oktober staat VAA op het themaplein van de Den Bosch Data Week


VAA helpt productieketens naar een hoger niveau te tillen middels diverse soorten innovatieve dienstverlening


Op 6 september jongstleden vierde VAA het 25-jarig jubileum van Jack Scheepens.


FoodInsights, VAA ICT Consultancy en VAARD hebben op woensdag 7 maart de allernieuwste technieken gepresenteerd om op basis van Blockchain en Rapid Application Development in agri- en foodketens het broodnodige vertrouwen te bieden en noodzakelijke wendbaarheid te vergroten.


Een succesvol jaar verdient een leuke afsluiting. Gisteren sprak Corné van Aaken in bijzijn van zijn medewerkers zijn tevredenheid uit over het jaar 2017.


VAA ICT Consultancy is op 13 en 14 december aanwezig op de AgriFoodTech vakbeurs in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

U kunt ons vinden op stand 90. We zien u graag op de AgriFoodTech! Klik hier om uw gratis toegangskaart te bemachtigen.

VAA zal op de AgriFoodTech aandacht besteden aan innovaties op het gebied van Big Data, HoloLens en Blockchain.

 

 

 


Afgelopen maandag presenteerde VAA ICT Consultancy het eerste Nederlandse  blockchainplatform voor food- & agribedrijven. Onder de naam Food Insights  versterkt dit platform food&agri ketens, door de combinatie van diverse informatiestromen in de keten beter te laten werken via blockchain technologie. ,,Blockchain is de hype voorbij’’, aldus initiatiefnemers Corne van Aaken en Wilbert Hilkens.


Maar liefst 16.343 bedrijven hebben per 15 mei de kringloopwijzer over 2016 ingediend. We zitten hiermee op ongeveer 98% van de bedrijven, die hiertoe verplicht zijn. Een bijzonder goed resultaat waar onze klant ZuivelNL erg tevreden over is.

 


Eind 2016 heeft ZuivelNL VAA ICT Consultancy gevraagd om een portaal met een monitor te ontwikkelen voor ca. 17.000 melkveehouders. Met de monitor hebben de melkveehouders inzicht of ze op de goede weg zitten met het reduceren van hun fosfaatuitstoot.


Op dinsdag 21 maart is er weer een mijlpaal bereikt wat betreft de KringloopWijzer. Op deze dag is namelijk de 16.000e aanmelding geregistreerd. Voor iedere melkveehouder is het indienen van de KringloopWijzer over het jaar 2016 verplicht gesteld vanuit ZuivelNL.