Initiatief nemen zit in onze genen. Lees hieronder de berichten van onze initiatieven binnen en buiten de agrarische sector

Op 20 december sprak Corné van Aaken in het bijzijn van zijn medewerkers over het afgelopen jaar


Op 14 en 15 december 2018 heeft VAA deelgenomen aan de Big Data for Bees Hackathon


Op zaterdag 3 november was het weer tijd voor het jaarlijkse VAA bedrijfsuitje


Op maandagmiddag 29 oktober staat VAA op het themaplein van de Den Bosch Data Week


VAA helpt productieketens naar een hoger niveau te tillen middels diverse soorten innovatieve dienstverlening


FoodInsights, VAA ICT Consultancy en VAARD hebben op woensdag 7 maart de allernieuwste technieken gepresenteerd om op basis van Blockchain en Rapid Application Development in agri- en foodketens het broodnodige vertrouwen te bieden en noodzakelijke wendbaarheid te vergroten.


VAA ICT Consultancy is op 13 en 14 december aanwezig op de AgriFoodTech vakbeurs in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

U kunt ons vinden op stand 90. We zien u graag op de AgriFoodTech! Klik hier om uw gratis toegangskaart te bemachtigen.

VAA zal op de AgriFoodTech aandacht besteden aan innovaties op het gebied van Big Data, HoloLens en Blockchain.

 

 

 


Afgelopen maandag presenteerde VAA ICT Consultancy het eerste Nederlandse  blockchainplatform voor food- & agribedrijven. Onder de naam Food Insights  versterkt dit platform food&agri ketens, door de combinatie van diverse informatiestromen in de keten beter te laten werken via blockchain technologie. ,,Blockchain is de hype voorbij’’, aldus initiatiefnemers Corne van Aaken en Wilbert Hilkens.


Maar liefst 16.343 bedrijven hebben per 15 mei de kringloopwijzer over 2016 ingediend. We zitten hiermee op ongeveer 98% van de bedrijven, die hiertoe verplicht zijn. Een bijzonder goed resultaat waar onze klant ZuivelNL erg tevreden over is.

 


Eind 2016 heeft ZuivelNL VAA ICT Consultancy gevraagd om een portaal met een monitor te ontwikkelen voor ca. 17.000 melkveehouders. Met de monitor hebben de melkveehouders inzicht of ze op de goede weg zitten met het reduceren van hun fosfaatuitstoot.