Diensten

VAA is vooral bekend in de agro-industrie met als kernactiviteit het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen en deze via het web te ontsluiten

Sinds 1988 is VAA ICT Consultancy gespecialiseerd in het implementeren en maken van informatiesystemen. In de visie van VAA is ICT vooral mensenwerk en een project staat of valt met een goede samenwerking en draagvlak bij de klant.

Wij kunnen dit totale traject bij u begeleiden en in gang zetten. Dit aan de hand van strakke planningen en een standaardsystematiek.

Agrarische streepjescode

Diensten

Hoe we dat doen? Bekijk onze diensten.

Advies & Concept

Advies & Concept

Op basis van diepgaande kennis van de agro sector en de bedrijfsprocessen in deze sector biedt VAA adviesdiensten. Aanleiding tot de inzet van onze adviesdiensten kan zeer divers zijn.

Software Development

Software Development

VAA ICT Consultancy ontwikkelt informatiesystemen in opdracht van de klant. Afhankelijk van de aard van het informatiesysteem wordt gebruik gemaakt van een methodiek.

Support & Beheer

Support & Beheer

VAA ICT Consultancy levert onder de dienst Support & Beheer producten met betrekking tot supportdesk, hosting, technisch beheer en applicatiebeheer.

Zien is geloven: bekijk onze referenties. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Word de volgende schakel

VAA ontsluit veilig en makkelijk de keteninformatie uit de agribusiness. Sluit via ons eenvoudig aan op de datastromen zodat u zich kunt richten op de toepassingen voor uw klanten!