Maatregelen omtrent coronavirus

Op dit moment beheerst het coronavirus (COVID19) ons dagelijks leven. Ook bij VAA nemen we hierin onze verantwoordelijkheid en heeft de gezondheid van onze relaties en medewerkers de hoogste prioriteit.

De Nederlandse regering heeft extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In navolging daarop zullen wij tot 6 april a.s. fysieke afspraken op kantoor minimaliseren. Ook werken veel van onze medewerkers tijdelijk vanuit huis. Vanzelfsprekend blijven we telefonisch en via e-mail bereikbaar. Afspraken laten we zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen doorgaan.

Uiteraard kijken we ook samen met onze klanten vooruit en denken we in mogelijkheden. We begrijpen dat de normale bedrijfsvoering in veel gevallen plaats heeft moeten maken voor crisismanagement. Buiten dat we daar op allerlei manieren in kunnen én willen helpen, zijn we er ook druk voor aan het zorgen dat we voorbereid zijn om snel weer in te kunnen spelen op de normale bedrijfsvoering als deze crisis achter de rug is.

Meer weten over hoe gespecialiseerde softwareontwikkelaars in Agri & Food u verder kunnen helpen in een crisissituatie of juist nu met uw primaire bedrijfsvoering? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top