GMP+ International is certificatenbeheerder voor diervoederveiligheid

GMP+ International is certificatenbeheerder voor diervoederveiligheid en vanuit jarenlange ervaring thought leader op het gebied van diervoederveiligheid. GMP+ International heeft in 1992 een schema ontwikkeld voor de Nederlandse diervoederindustrie en is inmiddels wereldwijd actief. Onder voerleveranciers worden zij als dé standaard in de agrarische- en diervoersector gezien om veilig en verantwoord diervoeder te kunnen garanderen.

Voorbereid op ambities en groei

GMP+ International verwacht komende jaren een stevige groei in haar bedrijf. Om deze groei te kunnen faciliteren en een efficiencyslag in ICT te behalen, moet er een online Marketing & Service omgeving (website en klantportaal) worden ontwikkeld. Doelstelling van het online platform is om binding tussen deelnemers te realiseren, wat voorbereid is op de grote groei en ambities. Effectieve online communicatie en samenwerking tussen de deelnemers is hier cruciaal, om zo veilig en verantwoord diervoeder te kunnen blijven garanderen.

VAA realisatiepartner GMP+ International

VAA ICT Consultancy, specialist in ontwikkeling van online toepassingen in de agrarische sector, heeft een voorstel gemaakt hoe deze vraag van GMP+ International gerealiseerd kan worden. We zijn erg trots dat GMP+ International ons als realisatiepartner heeft geselecteerd. De ambitie is om met dit vernieuwde concept een online community te creëren voor GMP+ International, waarmee we samen 100% digitalisering en ketenintegratie kunnen bereiken. De kennis waarover GMP+ International beschikt is iets om trots op te zijn en we zien het platform dan ook als dé manier voor GMP+ International om dit uit te dragen en te ontsluiten. 

Bosschebollen bij de kick-off van het GMP+ International project bij VAA

Kick-off met Bosschebollen

Onder het genot van Bosschebollen is afgelopen week de kick-off van het project geweest. In de komende weken zal de nieuwe corporate responsive website gerealiseerd worden. We ontwikkelen deze website met  Umbraco als content management systeem. Naast realisatie ontzorgen we GMP+ International ook op het gebied van hosting en beheer, zodat zij verder kunnen excelleren in hun rol als expert in diervoederveiligheid.  

Als software leverancier in de agrarische sector zien we veel overeenkomsten tussen GMP+ International en VAA. We zijn heel blij met GMP+ International als nieuwe klant en kijken uit naar de samenwerking met als doel GMP+ International te ondersteunen in het realiseren van haar online ambities.

Logo GMP plus

Over de auteur

Daan van Hulten is business marketeer bij VAA ICT Consultancy.