VAA aan de slag met Hololens in de Agribusiness
VAA ICT Consultancy heeft van Microsoft de beschikking gekregen over de Hololens.

VAA ICT Consultancy heeft van Microsoft de beschikking gekregen over de Hololens. Hiermee loopt ze voorop in de sector. VAA heeft al veel ervaring opgedaan met Google Glass, klanten waren daar erg enthousiast over. Het Hololens systeem van Microsoft gaat nog enkele stappen verder, ook zijn bestaande toepassingen zoals outlook gewoon te gebruiken. Door de holografische mogelijkheden van 3d te gebruiken, kun je toepassingen ook 3d bedienen waardoor data analyse nog makkelijker wordt.

In samenwerking met verschillende klanten wordt gewerkt aan nieuwe innovatieve toepassingen, die het ontsluiten van data een behoorlijke stap laat maken. Hiermee creëert VAA ICT Consultancy de mogelijkheid om naast het delen van data in de keten ook data te visualiseren op het moment en op de locatie waar ze nodig zijn. De Hololens maakt de virtuele wereld van data zichtbaar.

Over Hololens van Microsoft

De Hololens van Microsoft is een augmented reality-headset (AR-bril) met doorzichtige lenzen die deels dezelfde kenmerken heeft als Google Glass. Op die lenzen projecteert het apparaat de 3d holografische beelden die ondersteund worden door een geluidservaring rondom. De Hololens kan bediend worden met gebaren en met je stem. Navigatie kan ook worden aangestuurd met de ogen.

Over VAA ICT consultancy

VAA ICT Consultancy ontwerpt en bouwt maatwerk ICT-oplossingen voor het ontsluiten van (keten)gegevens binnen bedrijven en tussen bedrijven. We leveren innovatieve oplossingen die gebruikersgemak, betrouwbaarheid, beheersbaarheid, continuïteit en een korte “time-to-market” mogelijk maken. Als een logisch vervolg van het ontsluiten van de ketengegevens heeft VAA standaard oplossingen ontwikkeld voor bedrijfsvergelijking en B2B klantportalen. VAA is met name betrokken bij ketenprojecten zoals bijv. de Kringloopwijzer, EDI-Circle en Agritrust. Onze klanten zitten voornamelijk in de Agribusiness, daarnaast hebben we ook klanten in de industrie en publieke sector.

Over de auteur

Corné van Aaken is directeur eigenaar van VAA ICT Consultancy.