VAA Benchmarking

Analyseren en vergelijken van data was nog nooit zo gemakkelijk als met onze BizView benchmark oplossing. BizView is een halffabricaat dat door VAA is ontwikkeld en door veel van onze klanten wordt gebruikt voor het ontsluiten van data bronnen, berekenen van specifieke kengetallen en het visualiseren in webrapportages.

BizView is een generieke totaaloplossing voor bedrijfsvergelijking en rapportage. Het voordeel hiervan is dat een groot aantal basiszaken niet meer ontwikkeld hoeven te worden omdat deze standaard reeds aanwezig zijn. De werkzaamheden bestaan uit de implementatie van BizView, het realiseren van een koppeling met aanwezige databronnen, de conversie van de historische data en de ondersteuning en training van de key-users op het gebied van het inregelen van kengetallen, metadata en rekenregels.

Uiteraard zijn er legio mogelijkheden voor verdere uitbreiding van de applicatie waarbij gedacht kan worden aan de mogelijkheid voor ondernemers om zelf rapportages te maken of het koppelen met pakketten van andere organisaties om de benodigde data automatisch te delen.

Werkgebied

Benchmarking en Business Intelligence

We ontwerpen, bouwen en onderhouden benchmarking en business intelligence programma's die door hun modulariteit altijd naadloos aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top