Flynth heeft GRIP op duurzaamheid

De adviseurs en accountants van Flynth maken al ruim 15 jaar tevreden gebruik van GRIP, een implementatie van het VAA BizView platform

Dankzij de inzet van het VAA BizView platform heeft Flynth meer GRIP op de zaak. In een handomdraai geeft GRIP inzicht in de financiële situatie van melkveehouderijen, tuin- en akkerbouw bedrijven.

Benchmarking maakt zichtbaar hoe een agrarische onderneming presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Duurzaamheid is een actueel thema in de agrarische sector. Recentelijk hebben VAA en Flynth GRIP voorzien van het duurzaamheidsrapport melkveehouderij. Melkveehouders krijgen hiermee inzicht in hun status op het gebied van duurzaamheid. Daarbij wordt de focus gelegd op CO2.

Het adviesrapport duurzaamheid is voor veel klanten een eerste stap richting verduurzaming en verbetering van hun footprint. Met deze toevoeging kan Flynth zijn klanten voorzien van een nog beter advies.

 

 

Weten hoe het VAA BizView platform je verder kan helpen? Wij denken graag samen met je na over de mogelijkheden!

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Flynth heeft GRIP op duurzaamheid

Neem contact op met één van onze adviseurs

René
René
Commercieel Relatiebeheerder

Werkgebied

Benchmarking en Business Intelligence

We ontwerpen, bouwen en onderhouden benchmarking en business intelligence programma's die door hun modulariteit altijd naadloos aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie

Onze oplossingen

VAA Benchmarking

Analyseren en vergelijken van data was nog nooit zo gemakkelijk als met onze BizView benchmark oplossing. BizView is een halffabricaat dat door VAA is ontwikkeld en door veel van onze klanten wordt gebruikt voor het ontsluiten van data bronnen, berekenen van specifieke kengetallen en het visualiseren in webrapportages.

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top