AgroEnergy

AgroEnergy helpt tuinders om structureel lagere energiekosten te bewerkstelligen.

AgroEnergy vertaalt hiervoor kennis in zinvolle innovaties, die op een excellente en begrijpelijke manier ter beschikking worden gesteld.

Om deze innovaties te verwezenlijken maakt AgroEnergy gebruik van de expertise van VAA. Gezamenlijk hebben AgroEnergy en VAA bijvoorbeeld BiedOptimaal en EnergyManager gemaakt.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de succesvolle samenwerking tussen AgroEnergy en VAA.

AgroEnergy

ForFarmers

De mengvoedercoöperatie ForFarmers heeft haar klantenportaal vernieuwd.

Het verouderde maatwerkportaal is vervangen door een modern portaal gebaseerd op Microsoft SharePoint Portal Server. De styling van het nieuwe portaal zijn in overeenstemming gebracht met de website van ForFarmers.

De klant heeft binnen het nieuwe portaal de mogelijkheden tot bestellen van mengvoer, meststoffen en handelsartikelen. Tevens kan de klant gegevens opvragen over leveringen en facturen. ForFarmers is hiermee klaar voor de toekomst en kan in een later stadium het portaal verder uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

ForFarmers

ZLTO

VAA heeft in samenwerking met ZLTO in Tilburg een nieuw systeem opgeleverd waarmee ZLTO leden zich via het internet kunnen aanmelden voor evenementen.

Er is gestart met de aanmelding voor de zogenaamde "Joost" dag. Men is er in geslaagd om d.m.v. één handeling zowel de deelname-informatie als het betalen via het zogenaamde iDEAL systeem te combineren.

Ook wordt het evenement op deze manier automatisch volledig verwerkt in de ZLTO administratie. Inmiddels heeft ZLTO dit systeem succesvol kunnen inzetten voor andere toepassingsgebieden.

ZLTO

Web-BVB

Web-BVB is een webgebaseerd systeem waarmee alle gemeenten in de provincie Noord-Brabant, de milieuvergunningen binnen de landbouw vastleggen.

Deze gegevens kunnen dan ook weer door alle betrokkenen opgevraagd worden via een grafische presentatie.

Daarnaast zijn we als VAA bij diverse projecten betrokken op het gebied van monitoring van gegevens binnen de overheid.

Web-BVB

RasWeb

RasWeb is een webgebaseerd rundvee administratie systeem dat automatisch diergegevens van RVO ophaalt en bewerkt.

Deze bewerking is zodanig dat er een aanzienlijke tijdsbesparing optreedt bij de verwerking van de rundveeadministratie van ongeveer 10.000 rundveebedrijven.

De deelnemende accountants zijn Alan, Alfa, Countus, Flynth, Meeuwsen Ten Hoopen en Vermetten.

RasWeb

EDI-Circle

EDI-Circle is een clearinghouse voor het uitwisselen van diverse soorten gegevens zoals factuurgegevens van de agrarische leveranciers en afnemers naar de accountants en andere belanghebbenden via webservices.

Dit project is opgezet in opdracht van en in samenwerking met de grote accountantsbureaus ABAB, Accon-AVM, Alfa, Countus, Flynth, Vermetten en de voerleveranciers Agrifirm, De Heus en ForFarmers.

EDI-Circle

Word de volgende schakel

VAA ontsluit veilig en makkelijk de keteninformatie uit de agribusiness. Sluit via ons eenvoudig aan op de datastromen zodat u zich kunt richten op de toepassingen voor uw klanten!