Data Science binnen Agri Food

U vermoedt dat de inzet van data science uw organisatie verbetert of een (concurrentie)voordeel biedt en wil hiermee graag aan de slag. Maar hoe pakt u dat nu aan?

Wij laten data science voor u werken

Welke gegevens zijn er bij uw eigen organisatie al beschikbaar? Wat zijn voorbeelden uit de praktijk en welke aanpak helpt uw organisatie echt verder? Wat zijn kansen als het gaat om thema’s als optimaliseren en voorspellen? En wat zijn bijvoorbeeld de ontwikkelingen met sensoren of drone-inspecties en de data die daaruit voorkomt?

Elkaar verstaan en begrijpen wat de vraagstukken zijn in uw domein is van cruciaal belang om succesvol te zijn met data science. U heeft specifieke kennis en ervaring van uw organisatie en VAA heeft de ervaring op het gebied van technologie en Agri & Food data. Het is deze combinatie die maakt dat wij aantoonbaar waarde toevoegen bij organisaties in de Agri & Food sector. Met onze 30+ jaar ervaring op gebied van Agri & Food en data zijn wij in staat met onze hypothese gedreven data science aanpak uw organisatie te ondersteunen en van toegevoegde waarde te zijn.

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om mee te kunnen bewegen met de behoeftes van uw doelgroep. Er is vanuit technologisch oogpunt steeds meer mogelijk terwijl we steeds minder goed weten te voorspellen hoe klanten of gebruikers ergens op reageren. Data science kan helpen dat inzicht te geven. Met de aanpak van VAA is het toepassen van data science, laagdrempelig, kent een beperkte tijdsbesteding en nog belangrijker er is snel een eerste resultaat zichtbaar. Samen in kleine stappen experimenteren en zo de mogelijkheden van data science voor uw organisatie ontdekken. Samengevat, in concrete stappen werken aan een tastbaar resultaat.

Hoe ziet onze aanpak eruit?

Inspireer - Ontdek - Realiseer - Gebruik

Elke stap wordt afgesloten met een concreet resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen, maar liever nog overtreffen wij die! Centraal in onze aanpak staat waar anderen met data science ophouden, wij graag data science voor u laten werken. Ons doel is niet alleen om de voordelen van data science te demonstreren. Wij zorgen er voor dat data science geïntegreerd wordt in uw dagelijkse processen en daarmee blijvend van waarde is.

Meer weten over onze aanpak? Neem daarvoor contact met ons op.

Lees meer over onze behaalde resultaten met data science in de Partico melkvoorspelling casus, waar zuivelondernemingen dankzij de inzet van data science beter plannen en presteren.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Davy
Davy
Business Analist

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top