Beter boeren met OPTIcow van ZLTO

Melkveehouders boeren beter met OPTIcow dankzij het slim verzamelen en verrijken van data afkomstig van diverse partijen binnen de Agri & Food sector

ZLTO is een vereniging van ruim 13.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland die staat voor continuïteit van de land- en tuinbouw en de toekomst van de leden.

Dankzij OPTIcow van ZLTO hebben melkveehouders meer inzicht in de kengetallen van hun bedrijf en kunnen deze vergelijken met andere melkveehouders. Zo kunnen melkveehouders zien op welke onderdelen van de bedrijfsvoering optimalisaties kunnen worden doorgevoerd om zo nog beter te boeren.

OPTIcow maakt gebruik een aantal databronnen zoals diergeneesmiddelen uit MediRund, diergegevens van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, analyseresultaten van laboratoria, gegevens van voer- en zuivelondernemingen en door KringloopWijzer berekende kengetallen.

Deze data wordt automatisch ingelezen, verrijkt en gepresenteerd op een interactief dashboard. Dit bespaart de melkveehouder en de bedrijfsadviseur veel tijd.

Voorop staat de toegevoegde waarde van de functies die OPTIcow biedt voor melkveehouders. ZLTO realiseert deze functies in nauwe samenwerking met melkveehouders en VAA om zo de toegevoegde maximaal te borgen.

 

 

 

Weten hoe bedrijfsvergelijking software je verder kan helpen? Wij denken graag samen met je na over de mogelijkheden!

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Beter boeren met OPTIcow van ZLTO

Neem contact op met één van onze adviseurs

Annemarie
Annemarie
Commercieel Relatiebeheerder

Werkgebied

Benchmarking en Business Intelligence

We ontwerpen, bouwen en onderhouden benchmarking en business intelligence programma's die door hun modulariteit altijd naadloos aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Meer informatie

Onze oplossingen

VAA Benchmarking

Analyseren en vergelijken van data was nog nooit zo gemakkelijk als met onze BizView benchmark oplossing. BizView is een halffabricaat dat door VAA is ontwikkeld en door veel van onze klanten wordt gebruikt voor het ontsluiten van data bronnen, berekenen van specifieke kengetallen en het visualiseren in webrapportages.

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top