Genetische vooruitgang door middel van het ePigs API platform

VAA Data Works helpt bedrijven in de agri en food business met toekomstbestendig te worden. Hoe we dat doen? Met onze uitgebreide dienstverlening streven wij ernaar dat u als klant zoveel mogelijk ontzorgd word!

Zo bedenkt, bouwt en implementeert VAA Data Works (cloud)oplossingen die data integreren en visualiseren in specifieke kengetallen. Die kunnen wij op maat maken, maar we hebben ook halffabricaten op de plank liggen. We maken applicaties die bedrijfsprocessen ondersteunen en uitvoeren, zoals handelsportalen en API-integratie & managementsystemen. Daarnaast bieden we ook nog standaardcomponenten onder licenties én onderhouden, beheren en leveren we support op alles.

Samen met Topigs Norsvin heeft VAA Data Works een API platform gebouwd gebaseerd op de nieuwste versie van de e-Pigs-standaard. Dit omdat de oorspronkelijke EDI-technologie waarop de uitwisseling binnen Pigbase plaatsvond, niet toekomst bestendig meer was. Het migratieproject hebben we met beide handen aangepakt voor deze klant.

In de paper hieronder leest u hoe dit project tot stand is gekomen en hoe VAA Data Works Topigs Norsvin heeft kunnen ontzorgen. Lees het nu!

 

 

Klantverhaal

Download hier de paper "Genetische vooruitgang door middel van het ePigs API platform"

Paper: Topigs Norsvin

 

 

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Klantverhaal Topigs Norsvin

Contact

Annemarie

Laten we een kop koffie drinken!

Annemarie
Annemarie
Commercieel Relatiebeheerder

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top